Elodie Ouedraogo Reboot. Fit na je zwangerschap

Week 12: You did it!

Het is zover, we zitten aan de laatste week. You did it! We geven nog een laatste tip uit ons boek, maar zorg dat je dit workout ritme nog een tijdje volhoudt!

Krachttraining in week 12

Werk eerst alle reeksen van één oefening volledig af alvorens over te gaan op de volgende oefening. Neem tussen de reeksen ongeveer 30-60 seconden pauze.

> Vlindercrunch

2 x 15 herhalingen

> Schaarbeweging

2 x 15 herhalingen

> Knipmes met draaibeweging

2 x 15 herhalingen

> Rugextensie met twist

2 x 15 herhalingen

> Zijwaartse plank met twist

2 x 10 herhalingen links en rechts

>Verhoogde split squat

2 x 15 herhalingen links en rechts

>Burpees

2 x 10 herhalingen

> Lunge walk met gewichtjes boven het hoofd

2 x 15 heen en weer (start bij het heengaan met rechts, bij het teruggaan met links)

> Kruis-squat

2 x 15 herhalingen

>Fly op de bal

2 x 15 herhalingen

> Zijwaarts en voorwaarts heffen 2.0

2 x 15 herhalingen

> Omgekeerde fly op de bal

2 x 15 herhalingen

Heb je het boek van Elodie en Wout nog niet in huis?

In hun boek ‘Reboot. Fit na je zwangerschap’ staan alle oefeningen die je de afgelopen twaalf weken op Zappy Ouders kon vinden. Bovendien vind je in het boek ook een heleboel lekkere en gezonde recepten om je workout nog vlotter te laten verlopen! Bestel het boek snel en gemakkelijk online bij bol.com of Standaard Boekhandel.

Elodie Ouedraogo en Wout Verhoeven

Elodie Ouedraogo (1981) was topatlete en behaalde in 2008 de zilveren medaille op de Olympische Spelen in Peking voor de 4 x 100 meter estafette. In 2013 zette ze een punt achter haar carrière als topsporter en ging ze aan de slag bij productiehuis Woestijnvis. Ze is er zowel voor als achter de schermen actief. Elodie beviel in 2015 van een zoontje, Remus. Haar beste vriend en personal coach Wout Verhoeven (1988) volgde de opleidingen lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen. Ze leerden elkaar kennen in hun trainingsgroep atletiek. Wout werkt nu als trainer bij Grit en aan het Universitair Sportcentrum KU Leuven. Tot 2015 combineerde hij zijn baan met topsport. Hij werd drie maal Belgisch kampioen in de 100 meter sprint.

Lees hier alles van Elodie Ouedraogo en Wout Verhoeven

Speciaal voor jou