babyboom - unicorns & fairytales

Zie ik je op de Babyboom beurs?

Nathalie van Unicorns and Fairytales

Unicorns and Fairytales

De Babyboom beurs begint morgen en loopt nog tot en met zondag. Op 17, 18 en 19 maart kan je kennis maken met de allerleukste merkjes op het gebied van baby en ouderschap.

Op de Babyboom Beurs maak je dus kennis met de allernieuwste trends in kinder -en babyland. De merken staan klaar om jullie de nieuwe collecties voor te stellen, je kan gratis spullen ontdekken, krijgt uitleg en staaltjes en je hebt de kans om superleuke prijzen te winnen. Er is een restaurant, kinderopvang, borstvoedingsruimte en meer.  Bovendien is het leuk als zwangere om al die spulletjes te zien. Want misschien heb je nog ideetjes nodig voor op je geboortelijst? Of weet je niet zo goed wat je allemaal moet kopen voor de babyuitzet?

Misschien komen we elkaar wel tegen? Moest je me spotten dan mag je altijd waaien! Ik waai terug, beloofd!

unicorns & fairytales

De Babyboom Beurs gaat door in Brussel. Alle info kan je vinden op de website van de Babyboom Beurs. 

 

XOXO

Nathalie

 

Unicorns and Fairytales

Nathalie is een hippe dertiger en een leerkracht in het basisonderwijs waar ze graag op zoek gaat naar talenten van ieder kind. Ze heeft zelf een zoontje Vince (18 maanden). Al heel lang wil ze iets van zichzelf waar ze haar creativiteit ten volle kan benutten. Zo is haar blog “Unicorns & Fairytales” ontstaan waar ze een mix van persoonlijke ervaringen als mama, vrouw, leerkracht en blogster en een verzameling van musthaves, fashion en hotspots deelt met haar lezers.

Lees hier alles van Unicorns and Fairytales

Speciaal voor jou